Денят има негативна енергия. Хората по това време са податливи

...
Денят има негативна енергия. Хората по това време са податливи
Коментари Харесай

Денят има негативна енергия: Тези зодии да се пазят

Денят има отрицателна сила. Хората по това време са податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Хубаво е доста добре да обмислите нещата и едвам тогава да действате. Не проявявайте несъразмерна горделивост и злопаметност.

Ден на нашите заблуждения и неточности. Новите планове и хрумвания, които се появяват в този ден са единствено сексапил и заблуда – те са неосъществими. Подходящо време за смирение. Избавете се от ненужни привързаности. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях. Хубаво е да се гледа дълготрайно живия пламък на запалена свещ. Зрението се ускорява, а огънят почиства аурата от отрицателна сила.
Хороскоп за 30 януари 2024, вторник Овен
Ще имате доста работлив ден. Разполагате с доста сила през целия ден и постигате всичките си цели. Днес е добра опция да се решат отсрочените си задания и по-късно да се свържете с околните си хора.
Телец
Трябва да употребявате своята прочувствена зрялост, когато се справяте с сложен витален цикъл, който може да ви е сполетял неотдавна. Погледнете същността на казуса през призмата на съзнанието си, незамъглено от персонално отношение към въпроса, и ще видите по какъв начин ще се появи пътят към идеалното решение.
Близнаци
Предстои ви по-напрегнат интервал в живота, само че ще се справите с провокациите. Добре е да се доверявате на инстинктите си. Отделете малко време за себе си и се поглезете най-малко в края на деня. Това ще ви даде сили да продължите напред.
Рак
Това е идеалният ден да се отпуснете и да излезете малко от зоната си на комфорт. По този метод можете да се насочите към нови взискателни и вълнуващи действия. Отношенията с обичаните хора могат да станат малко по-задълбочени денем.
Лъв
Може да бъдете изправени пред вземането на някои доста значими решения за бъдещето си. Преди това помислете няколко пъти. Очаква ви по-интензивен интервал от естественото. Бъдете мъдри, не мислете единствено за днешния ден.
Дева
Дневният хороскоп демонстрира, че сте си разрешили да се потопите в купчина съжаления и разочарования. Така можете да останете в този режим за дълго време и това не е най-хубавото решение. Фокусирането върху провали или неточности също не е добър избор.
Везни
Не пропускайте позитивните трендове и не се лишавайте от опцията да продължите напред. Все още има вяра и през днешния ден е значимо да откриете къде е тази вяра! Преместете вниманието си в тази посока.
Скорпион
Този ден ви принадлежи. Днес може да изпитате мощно предпочитание да измененията нещо в себе си. Може да става въпрос за външен тип или специалност, работа, само че несъмнено ще желаете радикална смяна към нещо по-добро.
Стрелец
Възможно е да изпаднете в по-напрегнати обстановки, от които по един или различен метод ще би трябвало да се измъкнете сами. Хубаво е да внимавате на кого се доверявате, с цел да няма проблеми. Помагайте на другите, само че гледайте да не хабите прекалено много сила.
Козирог
Сътрудничеството с другите е от значително значение, с цел да бъде този ден сполучлив, изключително в професионален проект. Може да се появят проблеми във връзката, само че в случай че си имате доверие един на различен, бързо ще ги преодолеете.
Водолей
Днес всичко ще се подреди добре, в случай че дейностите ви бъдат деликатно премислени. Не бързайте и се старайте да бъдете по-дискретни. Добре е да отложите разискването на значими въпроси и правенето на генерални проекти.
Риби
Не допускайте да бъдете заблуждавани от хора, които наподобяват благи, само че в действителност могат да имат скрити ползи. Ако действате поредно и не се разпилявате безразсъдно доста, ще постигнете желанията си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР