Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, комуникация

...
Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, комуникация
Коментари Харесай

Овни, днес ще се впуснете в ново приключение

Денят е подобаващ за пасивна отмора над книга, разходки, връзка с близки. Период на обновяване и възобновяване на силите.

Овен – Денят ще ви даде опция да се впуснете в ново премеждие, което ще ви извади от рутината на естествения ден. Ще се радвате даже на дребните неща. Имате изключителната заложба да намирате по нещо позитивно във всичко.

Телец – Първата половина на деня ще е по-спокоен интервал и по-малко натовареност. Вече би трябвало да сте наясно с дребните неща, които ви вършат щастливи. Втората половина на деня ще ви изненада с нещо, което напълно не сте очаквали.

Близнаци – Възможно е през днешния ден да се сътвори малко напрежение от това, което казвате, тъй че бъдете доста внимателни и деликатно преценявайте думите си. Не е наложително всеки да споделя същите настройки като вашите.

Рак – Възползвайте се от почивните дни и отидете с колегата си на място, където не сте били. Заведете го/я на вечеря в ресторант, в който в никакъв случай не сте ходили, или измислете някакво ново занятие в уюта на вашия дом, където се чувствате сигурни и спокойни.

 жена

Лъв – Днес явно сте много въодушевени, буйни, бурни и подготвени за интензивност и нови начала! Но бъдете деликатни, тъй като доста елементарно можете да се увлечете от вашата спонтанност и импулсивност.

Дева – Имате нужната сила, само че и свободата да вършиме това, което обичате. Ако сте необвързани, не инвестирайте време и старания в нови познанства и избягвайте огромни думи през днешния ден, тъй като може да се разочаровате!

Везни – Нужно е да сте умерени в метода си към нещата. Бъдете също по този начин по-търпеливи и прощавайте. Въпреки че не всичко в живота ви върви съгласно вашите стремежи и упования, постоянно имате опция да се поучите от всяка обстановка.

Скорпион – Трябва да методите по нов метод към проблемите в любовната връзка. Изненадайте колегата си с по-голям израз на обич, от този, който сте давали до момента. Любовта лекува и е лек освен за тъгата, само че от време на време даже за заболявания.

 мъж, жена

Стрелец – Старайте се да разберете по-добре колегата си и неговите стремежи и потребности. Разбирането е плодородно за връзка, за която би трябвало да се поставят грижи. Може би това, което чака индивидът до вас, не е толкоз непостижимо.

Козирог – Животът ви има нужната естетика, даже и да не наподобява по този начин на вашето обграждане. Стойте твърдо зад решенията си и покажете на всички към вас каква мощ се крие във вашата персона.

Водолей – Не се изкушавайте от рисковани хрумвания. Забравете за работата и отделете време за себе си. Ако отговорностите ви го разрешават, отидете измежду природата и вземете обичания си човек или близки другари със себе си.

Риби – Днес се нуждаете от малко повече внимание, изключително във връзка с упованията, очакванията, идеализациите и илюзиите в междуличностните връзки. Ограничете щедростта и доверието, което споделяте!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР