Денят е петък 13-и и всякакви обичайни влияния на звездите

...
Денят е петък 13-и и всякакви обичайни влияния на звездите
Коментари Харесай

Хороскоп: Две зодии са на ръба на късмета, една сбъдва сънища

Денят е петък 13-и и всевъзможни нормални въздействия на звездите биват пречупени през съдбовната дата.

Овен
-->
Запознанствата в този момент са нежелателни, защото ще имат неприятно продължение. Ще ви е доста мъчно да се освободите от въздействието на хората, които в този ден сте срещнали. Сексуалното самоограничение през днешния ден ще ви е от изгода, както и започването на диета. 

Телец

В ден като този не търсете логичност! Няма нищо инцидентно, само че в този момент ще ви е по-трудно да намерите връзката сред явленията и процесите, както и да реагирате съответно на измененията. Доверете се на интуицията си! Възможни са проблеми с общуването. Избягвайте разногласията!

Близнаци

Разпределението на домакинските отговорности може да се трансформира в ябълка на раздора. Не се палете, а проявете схващане и поговорете умерено! Инатът единствено ще ви навреди. Няма да съжалявате, в случай че отстъпите. Направете компромис в името на фамилното благоденствие! 

Рак

Мъжете са изправени пред сложен избор – да размахат ли юмруци или да станат по-добри любовници. Може да се появи съперник или чудноват зевзек, който ухажва дамата, която обичате. Любовта на дамите пък през днешния ден минава през мола. Пазарувайте и се забавлявайте!

Лъв

Не сключвайте контракти и не поемайте никаква отговорност! Съсредоточете напъните си върху това да укрепите връзките с вашите сътрудници и сътрудници! Обърнете внимание и на своето здраве! Уязвими са бъбреците, апендиксът и червата.

Дева

Човек би трябвало да желае малко, с цел да може да заплати цената. Помнете тези мъдри думи на Ванга и през днешния ден не искайте от обичания нищо, с изключение на да ви обича! Ако в този ден срещнете своята сродна душа, може да попаднете в една споделена безкрайност. Внимавайте какво казвате, тъй като думите имат огромна мощ!

Везни

Бъдете деликатни с новите хрумвания и проекти, тъй като може да се окаже, че са заблуда или машинация! Желателно е да сте по-пасивни през днешния ден. Позволете на вашите близки, другари или на обичания да вземат самодейността! Може да се заемете единствено с тези неща, които ви доставят наслаждение.

Скорпион

Вашият дом е вашата цитадела. Тази изтъркана фраза през днешния ден ще придобие смисъл. По-добре си останете в къщи и не ходете на никое място! Може да се заемете с ремонт, да размествате мебели или да почистите дома си. Сега е моментът дамите да очароват обичаните с вечеря на свещи.

Стрелец

Не подценявайте ползите на вашите близки, когато кроите проекти за бъдещето, свързани със фамилния бюджет или с имуществото! Днес е ден за развлечение. Може да се съберете с другари, само че внимавайте с алкохола и се пазете от пияници, тъй като има риск да ви навредят!

Козирог

Запалете свещ и се помолете, с цел да ви пазят Висшите сили, защото енергетиката в този ден е неподходяща! Вечерта пък може да отправите взор към звездите и да им разкажете за своите паники. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да се справите с проблемите.

Водолей

Не се доверявайте на хора, които не познавате добре, с цел да не се поддадете на неприятно въздействие и да се оплетете в мрежите им! Не летете в „ небесата “, в случай че някой се опита с похвали да ви изчетка самочувствието! Може да благодарите на ласкателите, само че не вземайте думите им на съществено! 

Риби

Сега е моментът да се самоусъвършенствате. Тренирайте паметта си с умеенето да се концентрирате! Намалете разноските си! Научете се да бъдете щастливи без потребност от нещо или някого! Доверете се на интуицията и на сънищата си! Това, което сте сънували нощес, евентуално ще се сбъдне.

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР