Денят е благоприятен за повечето зодии, защото усилията им ще

...
Денят е благоприятен за повечето зодии, защото усилията им ще
Коментари Харесай

Хороскоп: Овенът печели добри пари, рибите отиват на пазар

Денят е удобен за множеството зодии, тъй като напъните им ще водят до позитивен резултат. Просто би трябвало да има старания. Нищо няма да се случи единствено. Това се отнася най-много за тези знаци, които са „ по-земни “ и които нормално не разчитат на помощ свише. Стегнете дисциплината, внимавайте с парите, бъдете правилни и точни в връзките с близките.

Овен
-->
Ако сте уверени в правотата, си правете това, което сте решили и не се оставяйте на близките да ви въздействат! В никакъв случай обаче не започвайте афери, тъй като злоупотребите ще бъдат разкрити и ще си изпатите! Ако играете по разпоредбите, ще постигнете доста и ще спечелите положителни пари.

Телец

Меркурий през днешния ден може да се каже, че ви е другар. Може да придобиете познания или да въведете нови технологии, да планирате пътешестване или да се посветите на благородна идея. Благоприятно е и за подписване на недвижими парцели, само че не и за брак.

Близнаци

Съсредоточете се върху работните си отговорности! Не си позволявайте да пилеете време, умувайки върху персоналните си проблеми! Скоро ще има с какво да се похвалите. Самотните дами може да се влюбят. Не бързайте обаче с проектите за бъдещето, може да се разочаровате!

Рак

Ако не пестите напъните си, ще постигнете доста. Деловите връзки с вашите сътрудници ще се подобрят. Може да постигнете значимо съглашение, само че не бързайте да го подписвате! По-добре това да стане през идната седмица. Денят е прелестен за обич и за проекти за бъдещето.

Лъв

Днес не се нуждаете от помощ от който и да било, с цел да си решите проблемите. Разчитайте единствено на своите сили и качества! Късметът може да ви се усмихне и с парите, и в любовта, само че с цел да не ви обърне тил още веднъж, би трябвало да сте по-уверени и положителни.

Дева

Плановете ви може да се объркат. Нужен ви е авариен вид, с цел да не претърпите неуспех. От всяка обстановка може да се измъкнете и даже да извлечете облага, в случай че авансово анализирате като същински шахматист всички вероятни ходове. Авантюристите да внимават! Изневерите ви може да бъдат разкрити!

Везни

Изпълнени сте с обич и ентусиазъм. Това ви дава сили да се справите по-лесно и в офиса, и вкъщи. В дни като този не ви отива да сте пасивни. Може да се заемете с физически извършения. Самотните могат да си намерят нова „ цел “, която ще им промени живота.

Скорпион

Пред вас се откриват нови благоприятни условия. Без усложнения ще се справяте със отговорностите си. Може да преговаряте, да сключвате контракти, да подписвате и други документи. В любовта също ви върви. Очакват ви приятни срещи и безчет безредици.

Стрелец

Вашите умения през днешния ден ще са добре оценени, само че не се възгордявайте, а внимавайте, тъй като някой от ласкателите ви ще се опита да се възползва и да извлече облаги! Полезно е да сте недоверчиви, изключително към хората, които не познавате добре. Избягвайте споровете с околните си!

Козирог

Изнервени сте, тъй като хората край вас вземат неправилни решения и това ви вреди. Ще би трябвало през днешния ден да се справяте с всичко сами, тъй като рискувате да се изложите, в случай че се доверите на някого. Ако имате задължения, е желателно в този момент да ги върнете.

Водолей

Заради умората и напрежението от последните дни работоспособността ви е намалена. Енергията си има лимит и не е нужно да се товарите като магаре, с цел да си мислят близките, че сте популярен. Не поемайте повече задължения! Въздържайте се от полови контакти!

Риби

Днес ви е пазарният ден. Може да придобиете нова кола, апартамент или да се захванете с ремонт вкъщи. Налага се обаче в случай че имате хронични болести, да сте деликатни, тъй като здравето ви може да се вложи. Вслушвайте се в препоръките на своите сътрудници и другари!

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР