Денят днес е т.нар. огледална дата, в която Единицата ще

...
Денят днес е т.нар. огледална дата, в която Единицата ще
Коментари Харесай

Днес всички желания се сбъдват! Вижте защо

Денят през днешния ден е така наречен огледална дата, в която Единицата ще ръководи света. Вселената ни зарежда с сила и ни оказва помощ да вземем решение за нашето бъдеще и да успеем в региона на взаимоотношенията.

Числото 1 символизира началото на всичко.

Ето за какво през днешния ден денят е  подобаващ за всевъзможни нови инициативи. За сантиментални срещи, за време, което да прекарате със фамилията, за срещи на работното място.



Освен това тъкмо през днешния ден, когато е пикът на Драконидите, е значимо да планирате своите покупки. И да помислите в посока - възобновяване на визията. Изхвърлете всичко остаряло от дрешника, всичко, което не носите, което не ви стои добре, с което не се чувствате добре.



Днес Меркурий прави своя преход от Дева към Везни. Това ще се отрази на множеството от нас много позитивно. В прочувствен проект.

Именно Меркурий ще ви помогне да разрешите всички проблеми, зародили през днешния ден. Денят е добър за релакс, за ободряване на интериора вкъщи, за отмора, в която да планирате идните дни, а за какво не и месеци.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР