ДЕНВЪР (АП) — Следователи, които влязоха в погребален дом в

...
ДЕНВЪР (АП) — Следователи, които влязоха в погребален дом в
Коментари Харесай

Следователи откриха подредени тела и червеи в занемарен погребален дом в Колорадо, казва агент на ФБР

ДЕНВЪР (АП) — Следователи, които влязоха в траурен дом в Колорадо, където бяха открити близо 200 изоставени тела, се натъкнаха на купища отчасти покрити човешки остатъци, телесни течности на няколко инча дълбочина по пода и мухи и червеи из цялата постройка, свидетелства сътрудник на ФБР в четвъртък. споделих. Останките включват възрастни, бебета и фетуси. Те са били съхранявани при стайна температура в занемарена постройка в дребното градче Пенроуз в Скалистите планини, сподели той.

„ Изглеждаше като нещо, което бихте желали да забравите, само че не можете “, сподели Коен по време на чуване на един от съсобствениците на погребалния дом.

Разследващите също откриха скотски остатъци и торби с опакован бетон, сподели Коен. Прокурорите споделиха, че някои родственици на умрелия са получили подправен прахуляк, а не кремираните остатъци на околните си.

През ноември полицията арестува притежателите на траурен дом Кари и Джон Холфорд в Оклахома, откакто се твърди, че фамилната двойка е избягала от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР