ДЕНВЪР (AP) — ЛГБТК+ децата в приемни семейства в Тенеси

...
ДЕНВЪР (AP) — ЛГБТК+ децата в приемни семейства в Тенеси
Коментари Харесай

Приемните ЛГБТК+ младежи могат да очакват различни преживявания, тъй като Тенеси и Колорадо приемат противоположни закони

ДЕНВЪР (AP) — ЛГБТК+ децата в приемни фамилии в Тенеси и Колорадо може да имат доста разнообразни прекарвания, когато са сложени под противоположно законодателство, препоръчано от страната законодателни органи тази седмица.

В Тенеси републиканското свръхмнозинство одобри мярка, която ще разреши на ЛГБТК+ деца да бъдат настанявани в фамилии, които имат анти-ЛГБТК+ убеждения. Междувременно болшинството на Демократическата партия в Колорадо одобри законопроект, който ще вкара отбрана за децата в такива настанявания.

С републиканец в имението на губернатора на Тенеси и демократ в Колорадо, и двата законопроекта се чака да бъдат подписани като закон в близкото бъдеще дни или седмици. Щати, в това число Южна Каролина и Западна Вирджиния, имат законопроекти в сходство с тези на Тенеси на фона на национално дърпане на въже, до момента в който алените и сините щати разискват законопроекти, ориентирани към и защитаващи правата на LGBTQ+.

Предложението на Колорадо открива закон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР