Денонощие след като публикува видимо неадекватно видео и нямаше никакъв

...
Денонощие след като публикува видимо неадекватно видео и нямаше никакъв
Коментари Харесай

Добре е! Културният министър се оказа в Кюстендил и отиде на изложба

Денонощие откакто разгласява очевидно несъответстващо видео и нямаше никакъв различен знак от него, министърът на културата Атанас Атанасов се оказа радостен и в положително здраве в Кюстендил.

Това стана ясно от известие на уеб страницата на Художествената изложба „ Владимир Димитров-Майстора “. „ Г-н Атанас Атанасов, министър на културата, бе впечатлен от Галерията на Майстора и юбилейната галерия! “, написаха те и разгласиха фотоси от министерската аудиенция.



Това се оповестява апропо без никакъв коментар от самия министър, който съумя да сътвори абсурда на седмицата (поне), карайки доста хора дали се питат дали през вчерашния ден в кабинета си е бил пийнал или на някакви неразрешени вещества.

Упорито мълчат и партиите от ръководещата коалиция, а вицепремиерът Корнелия Нинова даже съобщи, че е пропуснала клипчето.

Според Lupa.bg Атанасов е бил посъветван да се покрие краткотрайно и да си изключи телефона. Последното е реалност още от нощес. Според източници от „ Продължаваме промяната “ Атанасов ще се опита да си вземе болничен и ще се надява да изчака прекосяването на бурята при брачната половинка си Яна в Лондон.

Асен Василев пък персонално озаптил Кирил Петков да не се качи на държавния аероплан и да прекъсне визитата си в Гърция, с цел да си приказва с Атанасов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР