Денков не иска да участва в кабинета, предложен от Мария

...
Денков не иска да участва в кабинета, предложен от Мария
Коментари Харесай

Денков не иска да участва в кабинета, предложен от Мария Габриел

Денков не желае да взе участие в кабинета, препоръчан от Мария Габриел. Това обявиха водачите на ПП-ДБ на конференция в централата на партията, откакто Мария Габриел върна досието с мандата изпълнена, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Това е проектосъстав на ГЕРБ-СДС, без да е координиран с нас. Не дребна част от министрите не са давали единодушие за присъединяване ", съобщи Денков. 

Кирил Петков съобщи, че Мария Габриел се е подала на натиска на Борисов и Пеевски: " Тя се подаде на напън на господин Борисов и господин Пеевски. Тя през днешния ден сподели, че не може да бъде министър председател. Жал ми е за нея. За господин Борисов, за него ме е позор ".

" Той употребява четири дами, криейки се зад тях, тъй като нямаше опция да каже аз не мога да приема подобен кабинет. Господин Борисов може би избра своите страхове, подвластни, своята дружба с господин Пеевски пред България ", добави Петков.

Атанас Атанасов прикани ръководителя на Народното събрание да не включва точка за гласуването на проектосъстава на кабинета. Той се обърна и към президента Радев, заявявайки, че част от министрите не са били питани дали желаят да вземат участие в кабинета.

Асен Василев също сподели, че не е бил давал единодушието си за присъединяване в държавното управление, препоръчано от Габриел  по-рано през днешния ден: " Това е акт или на безочливост, или на безпардонност, или на безсрамие, който нито един човек, който желае да стане министър председател на таи страна, може да си разреши ". 

Той сподели, че Габриел е " може би най-новото лице на мафията в България ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР