Дениз Хайрула зелена от яд, Ергенът не я бръсне за

...
Дениз Хайрула зелена от яд, Ергенът не я бръсне за
Коментари Харесай

Дениз Хайрула позеленя от злоба: Ергенът се влюбва в омразната й Александра!

Дениз Хайрула зелена от гняв, Ергенът не я бръсне за слива!
Екс държанката на Христо Сираков – Дениз Хайрула безусловно е зелена от гняв и завист. А повода – Ергенът, който по този начин обезверено се пробва да съблазни и първоначално бе уверена в успеха си, се влюбва в друга. При това не коя да е друга, а най-омразната й измежду участничките Александра.
 Ергенът
Ергенът си падна искрено по Александра

Александра, която е на 33 години и по-голяма от Дениз, бе наричана от нея „грозна“ и „стара мома“. Е, ето, че „старата мома“ обаче ще й отмъкне пиленцето под носа. Виктор Стоянов сподели интерес към психоложката Алекс още през цялото време като не спираше и продължава да й повтаря какъв брой е красива и какъв брой му е хубаво с нея.

А нощес, пред погледите на цялата страна, най-сетне я целуна. Впрочем Виктор имаше мераци за това от дълго време, както самичък призна. Двамата с Александра се нацелуваха уместно и то неколкократно, до момента в който Хайрула висеше като мисирка измежду останалите и се чудеше какво да прави.

До момента Ергенът не е посочил никакво, но никакво внимание и по-специален интерес към персоната й. Даже й дава розата постоянно в края – очевидно, с цел да я държи в напрежение и да й смъкна малко голямото самочувствие.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР