Дениз Фокс от EastEnders рискува всичко следващата седмица, оставяйки The

...
Дениз Фокс от EastEnders рискува всичко следващата седмица, оставяйки The
Коментари Харесай

Дениз Фокс от BBC EastEnders рискува всичко, оставяйки The Six разтърсена след смъртта на Коледа

Дениз Фокс от EastEnders рискува всичко идната седмица, оставяйки The Six разтърсена след убийството на Киану Тейлър на Коледа.

По Коледа почитателите най-сетне научи събитията от Коледа и кой е умрял, както и кой е килърът. Всичко стана ясно, когато нападението на Дениз против Ниш, с цел да избави Суки, се случи, до момента в който той дърпаше жена си към вратите, до момента в който тя се опитваше да постави завършек на брака им, което докара до оповестяването му за мъртъв. Но в поврат, Ниш беше възроден от Суки, единствено за Киану да влезе и да види сцената.

Киану се затича към него, с цел да измъкне сина на Шарън Алби от горния етаж и до момента в който двамата се биеха, зад кръчмата стартира да я души. Линда сграбчи нож и намушка Киану в гърба, с цел да го измъкне от Шарън, което докара до бруталната му гибел.

Зрителите са видели по какъв начин шестимата герои измислят история за събитията от довечера, като Ниш продължава да се бори за живота си в болница. Засега тялото на Киану е прикрито под пода на изгорялото кафене, само че е единствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР