Денислава от Игри на волята“ сезон 5 смени коренно визията

...
Денислава от Игри на волята“ сезон 5 смени коренно визията
Коментари Харесай

От изкусителна блондинка стана не по-малко секси брюнетка

Денислава от " Игри на волята “ сезон 5 смени радикално визията си. Фенове и другари на синеоката хубавица я заляха с мнения под новата й фотография в Инстаграм, на която тя е с дълга, към този момент черна коса.

" И не, не е перука.? ПРЕСТРАШИХ съдебна експертиза и в действителност го направих. Взех решението от в този момент за в този момент на фризьорския стол? Всичко живо е в ШОК, а първите реакции на приятелите ми са скъпи “, написа Денислава под поста си.

Дали обаче внезапната смяна се дължи на любовната драма с новата й възлюбена Иван Рълев, който завоюва риалити формата тази година, можем единствено да гадаем. Както стана към този момент известно, двамата са завързали връзка след Игрите, само че сега са скарани, защото по думите на зъботехника два остри камъка брашно не мелят.

" И аз бях в потрес, тъй като знам, че постоянно си била руса, обичаш русия цвят и в този момент внезапно ставаш брюнетка. Хубаво е човек да разнообрази малко и да направи нещо по-различно. Какъвто и цвят на косата да си направиш или прическа на теб всичко ти отива! Честита нова визия “, показа фенка на последната оживяла участничка в тазгодишния сезон на " Игри на волята “.

" О да! “, разяснява провокативната инфлуенсърка и водеща на подкаста " След Игрите " Ивка Бейбе под фрагмента.

Разбира се не всички утвърдиха новия цвят на косата на Дени, написа " Телеграф ".

" Русото беше твоят цвят! “, " Искаме русото! “, пишат недоволни почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР