Денислава Глушкова от ТК “Дема” и Ивайло Дечев от ТК

...
Денислава Глушкова от ТК “Дема” и Ивайло Дечев от ТК
Коментари Харесай

Денислава Глушкова и Ивайло Дечев спечелиха държавен турнир по тенис до 14 години

Денислава Глушкова от Търговска колегия “Дема” и Ивайло Дечев от Търговска колегия “Левски” завоюваха купите на сингъл на държавен шампионат за юноши и девойки до 14 год. Надпреварата от календара на БФТенис се организира при отлични условия на кортовете на Търговска колегия " 15:40 " в столицата. В надпреварата се включиха 64 момчета и 62 девойки.

Във финалната среща при юношите Ивайло Дечев победи със 7:6(2), 6:0 Мартин Десподов от клуба-домакин на шампионата.

При девойките Денислава Глушкова завоюва финала с 6:2, 6:0 против Виолина Митрофанова Търговска колегия " Спорт Палас " (Сливен).

В шампионата по двойки при юношите първото място завоюваха Михаил Иванов и Христиан Семерджиев от Търговска колегия " 15:40”, които в разногласието за купата се постановиха с 6:3, 6:3 над Драгомир Драганов от Търговска колегия " Спорт Палас " и Ивайло Дечев.

В конкуренцията по двойки при девойките първи станаха Денислава Глушкова и Ира Тодориева Търговска колегия " Пазарджик ". В трагичен край те победиха с 6:2, 3:6, 10:6 Елина Буюклиева Търговска колегия " 15:40 " и Виолина Митрофанова Търговска колегия " Спорт Палас ".

SPORT DEPOT има вяра в младите очаквания на България и ги поддържа в техните инициативи. За своя избор да се развива професионално в един от обичаните ни спортове - тенис на корт, Денислава Глушкова получи екипировка от италианската марка Lotto.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР