Денис Шмигал изрази внимателен оптимизъм, че американските законодатели ще приемат

...
Денис Шмигал изрази внимателен оптимизъм, че американските законодатели ще приемат
Коментари Харесай

BBC: Украйна предупреждава за Трета световна война преди дълго от...

Денис Шмигал изрази " деликатен оптимизъм ", че американските законодатели ще одобряват горещо оспорваната мярка, която планува 61 милиарда $ (49 милиарда паунда) за Киев.

 

Камарата на представителите би трябвало да гласоподава пакета тази събота. Предложението включва финансиране за Израел, както и за Индо-Тихоокеанския район.

 

във Вашингтон в сряда министър-председателят Шмигал съобщи за американската помощ за сигурност: " Ние се нуждаем от тези пари през вчерашния ден, не на следващия ден, не през днешния ден. "

 

" Ако не защитим... Украйна ще падне ", добави той. " Така световната, международната система за сигурност ще бъде разрушена... и целият свят ще би трябвало да откри... нова система за сигурност.

 

" Или ще има доста спорове, доста такива типове войни и в последна сметка това може да докара до Трета международна война. "

 

Това не е първият път, в който Украйна насочва сходно обезпокоително предизвестие за последствията от възможното си проваляне.

 

Миналата година президентът Володимир Зеленски съобщи, че в случай че Русия завоюва спора, тя може да нахлуе по-късно в Полша, предизвиквайки Трета международна война.

 

Представители на Кремъл обаче осмиват тези изказвания като западни плашила. Миналия месец президентът Владимир Путин отхвърли догатките, че един ден Русия може да нападне Източна Европа, като " цялостна нелепост ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР