Денис Шаповалов обвини турнира в Куинс в дискриминация към колежките

...
Денис Шаповалов обвини турнира в Куинс в дискриминация към колежките
Коментари Харесай

Канадец обвини турнира в Куинс в дискриминация към жените

Денис Шаповалов упрекна шампионата в Куинс в дискриминация към колежките му от женски пол. Канадецът употребява профила си в Twitter, с цел да каже, че уредниците не разрешават на професионални тенисистки да упражняват на кортовете на клуба преди присъединяване си на Уимбълдън.

„ Иронично е, че шампионатът в Куинс носи името на мощна и забележителна жена, а в това време намерено дискриминира професионални тенисистки като не им разрешава да упражняват в клуба, когато би трябвало да се приготвят за Уимбълдън. Време е да преразгледате тази политика “, написа Шаповалов.

По всяка възможност написаното от него е обвързвано с невъзможността приятелката му Мирям Бьорклунд да тренира. Шведката е №124 в света и през идната седмица ще играе в квалификациите за Откритото състезание на Англия.

Ironic that is named after a powerful, extraordinary woman yet is openly discriminating against professional female tennis players by not allowing them to train at the club when they need to prepare for. Time to review this policy
— Denis Shapovalov (@denis_shapo)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР