Денис Ризов е мъж за пример - богат, успешен, а

...
Денис Ризов е мъж за пример - богат, успешен, а
Коментари Харесай

Репортерка на Гала заби бившият на Наталия Симеонова

Денис Ризов е мъж за образец - богат, сполучлив, а към него все защити хубавици. Ама не като тези по чалготеките. Денис не си пада по студентки с тежък грим, подправена коса и нищожни облекла. Около рокаджията се навъртат единствено естествени хубавици, които се скъсват от фитнес и здравословен метод на живот. Като Диди от "На кафе ", с която го изловиха на една маса.

И двамата живеят в Съединени американски щати и явно се срещат много постоянно. Къдрокоската беше кореспондентка на Гала в 'На кафе ", беше и по музикалните канали, също така феновете я помнят като водеща на риалити формата "Фермер търси жена ". Тя обаче реши да зареже ТВ екрана и да се опитва в Съединени американски щати. И към днешна дата върти частен бизнес с козметично-естетически артикули, занимава се и с снимка. Покрай всичките си задължения, намира време и за тренировки във фитнес залата. Денис Ризов пък към този момент втора година е самостоятелен откакто през 2018 година се разведе с Наталия Симеонова.



Бракът им продължи повече от 10 години, само че по-късно последва раздяла, макар положителните връзки, в които останаха и до през днешния ден. Така и не е доста ясно за какво двамата се разделиха. Според околните им има намесена невярност, само че кой на кого е кръшнал, не е ясно. Въпреки това обаче, двамата си останаха другари, а той се грижи повече от обилно за щерка им, написа България през днешния ден.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР