Денис Димитров (ТК Херея), Александра Георгиева (Таекуондо Фитнес НСА) и

...
Денис Димитров (ТК Херея), Александра Георгиева (Таекуондо Фитнес НСА) и
Коментари Харесай

Българските таекуондисти с още три бронза на европейското клубно първенство в София

Денис Димитров (ТК Херея), Александра Георгиева (Таекуондо Фитнес НСА) и Калина Бояджиева (ТК Херея) завоюваха бронзови медали в третия ден европейското клубно състезание по таекуондо, което се организира в столичната зала " София ".

При мъжете в категория до 63 кг Денис Димитров стартира с победи над Раян Хуг от Австралия, Хамад Алмабрук от Саудитска Арабия и Джеси Ван Вулпен от Холандия. В полуфиналите " Рицаря " изигра извънредно трагична среща против олимпийския вицешампион Мохамед Джендуби от Тунис, само че за жалост, отстъпи на именития си противник и загуби дуела с 4:5 и 14:15 точки.

При дамите в категория до 49 кг Александра Георгиева отстрани поредно Екатерина Игнатиев от Испания, Шарън Воколи от Германия и Бейза Нур Тунгор от Тунис, само че в полуфиналите състезателката на Търговска колегия Таекунодо Фитнес НСА беше спряна от хърватката Лена Стайкович след загуба с 1:2 рунда.

В категория над 73 кг при дамите Калина Бояджиева стартира с победа над Артема Кицолу от Гърция, само че в полуфиналите българката позволи проваляне с 1:2 рунда от №1 в олимпийската и международна класация Бианка Кук от Англия, макар че нашето момиче изигра доста мощна среща.

С представянето си на европейското клубно състезание по таекуондо в София състезателите на Пламен Трънски и на Димитър Аврамов демонстрираха ужасно израстване и направиха доста добра подготовка преди международното състезание в Баку в края на май.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР