Денис Асенов е четвърти курс в специалност Начална училищна педагогика

...
Денис Асенов е четвърти курс в специалност Начална училищна педагогика
Коментари Харесай

Денис Асенов мечтае да стане професор в Русенския университет

Денис Асенов е четвърти курс в компетентност „ Начална учебна педагогика с непознат език “ в Русенския университет „ Ангел Кънчев “.

Живял е Лондон, където приключва междинното си обучение, а през 2015 се завръща дефинитивно в България и избира да следва в Русенското висше учебно заведение. Участва в конференции, приключва отдалечено Графичен дизайн, и към този момент даже е създател на книга -„ Училище на бъдещето “.

Смята, че образованието и учителите би трябвало да са в крайник с новите технологии, с цел да задържат вниманието на децата. Затова самият той създава забавни просветителни материали, а научните му ползи са в региона на детската литература, където изследва въздействието на разказването на истории на прочувственото и интелектуалното развиване на децата.

Денис е отличен всред 163-ма студенти и докторанти от 35 висши учебни заведения. От Националното посланичество на студентските съветиотбелязват, че националният приз " Студент на годината " е най-престижният конкурс за младежи в България.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР