Деним върху деним върху деним върху деним , пее Бионсе

...
Деним върху деним върху деним върху деним , пее Бионсе
Коментари Харесай

Песен на Бионсе доведе до повишен интерес към марка дънки

" Деним върху деним върху деним върху деним ", пее Бионсе в Levii " s Jeans, една от най-забележителните песни в новия ѝ албум Cowboy Carter.


В седмицата след излизането на албума компанията за облекло Levi Strauss & Co означи 20% растеж на посещаемостта в магазините в Съединени американски щати и 20% нарастване на цената на акциите си. В Обединеното кралство John Lewis оповестиха, че търсенията на " дамски дънки Levi " s " са се нараснали с 263% след излизането на записа, заяви „ Гардиън “.

Бионсе разгласява в Instagram изображение, на което носи чифт дънки с дънкова риза и дънкова чанта. Instagram акаунтът @databutmakeitfashion, който следи държанието на потребителите във връзка със стила, оповестява, че споменаванията на двойния деним са се нараснали с 14% в обществените медии след излизането на албума Cowboy Carter.

Двойният деним, от време на време прочут като канадски смокинг, от дълго време е предмет на различия. Той се възприема или като олицетворение на неприятния усет, или като съвършен каубойски жанр. Бионсе се придържа към второто. Lil Nas X, Lizzo и Хари Стайлс също са опитали с каубойския жанр, а последната сбирка на Фарел Уилямс за Louis Vuitton беше с уестърн тема.

Levi Strauss одобриха кимването на мегазвездата и краткотрайно трансформираха името си в Instagram на Levii " s в символ на респект. В изявление по време на конферентен диалог предходната седмица основният изпълнителен шеф Мишел Гас акцентира позицията на марката в сърцето на културата.

" Не мисля, че има по-добро доказателство от това някой като Бионсе, която е основател на културата, да кръсти ария на наше име ", сподели Гас.

Натали Диксън е началник на партньорствата с първокласни марки за дами във Flannels - комерсиалната верига, с която певицата си сътрудничи по време на турнето 2023 " Renaissance.

" Бионсе има в действителност неповторимата дарба да въздейства на трендовете с работата си. Марките в действителност могат да се възползват от вълната на въздействието на Бионсе - както виждаме сега с Levi " s ", сподели Диксън.

Старши кореспондентът на платформата The Business of Fashion Шина Бътлър-Янг предизвести, че резултатът на Бионсе няма да продължи постоянно за Levi " s. Според нея, с цел да продължи " триумфът на приходите ", основна задача е да се вълнуват и ухажват по-младите купувачи с маркетинг и артикули, за което Бионсе сигурно оказва помощ, и да се разшири привлекателността оттатък една единствена щампа./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР