Ден за среща с късмета: Тези зоди да внимават. Това

...
Ден за среща с късмета: Тези зоди да внимават. Това
Коментари Харесай

Ден за среща с късмета: Тези зоди да внимават

Ден за среща с шанса: Тези зоди да внимават. Това предизвестява хороскопът за днешния декемврийски петък. Какво още са ни подготвили звездите, вижте:
Хороскоп за петък, 15 декември 2023Овен
Този ден ще бъде обвързван с приятни другарски срещи, отмора и добра компания. Навсякъе ще бъдете мечтан посетител, защото сте радостни и носите със себе си положително въодушевление. Може да изберете дарове за околните си, само че ще Ви е мъчно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният прочувствен декор освен ще Ви обезпечи нравствен комфорт, само че и ще Ви оказва помощ да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е обвързван с урегулиране на значими за Вас връзки, само че с цел да постигнете това, ще се наложи да положите съществени старания.
Телец
Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират. Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението. Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.
Близнаци
Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че съперниците ловко ще употребяват всички Ваши неточности и неправилни ходове, и в последна сметка излиза, че за личните си проблеми сте отговорни Вие, и единствено Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които сполучливо сте си сътрудничили в близкото минало, само че опитите да възстановите доста остарели връзки, са обречени на крах. Днес може да бъдете увлечени от нова концепция или привлекателна персона, защото Вие, както и всички представители на Вашия знак, доста елементарно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи сантиментални завършения, само че съществени връзки надали ще започнете.
Рак
Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.
Лъв
Най-сетне ще започнете да разбирате, по какъв начин влияете на обкръжавашите, и това от ден на ден стартира да Ви харесва. Днес ще имате късмет да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на голям брой хора. Те възприемат Вашите хрумвания съществено. Тогава за какво не вземете да извършите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са много огромни. Не надценявайте властта, която имате над хората, тъй като може да изпуснете огромна опция.
Дева
Срещата с обичания човек ще премине много комплицирано. Той доста се е изменил за интервала, през който не сте се виждали, та въпреки и да са минали единствено няколко часа. И с този нов човек ще би трябвало да поддържате връзка, да бъдете дружно, да се целувате… Изпитанието няма да е от леките, само че Вие ще го преминете с достолепие!
Везни
Днес отделете колкото се може повече време за оформяне подарък за своя обичан човек.Как, още ли не сте му купили подарък? Няма мотив? А в случай че малко помислите?
Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.
Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
Козирог
Вашият обичан човек през днешния ден ще поеме цялостна отговорност за всяко Ваше деяние или крачка. Съвсем ясно е, че може да извършите по този начин, че той да съжалява за това, в случай че се наложи да се срами за някоя Ваша постъпка, само че звездите напълно не Ви предлагат, да се държите по подобен метод. Нали отново ще се виждате?…
Водолей
Ако задачите Ви са значими, а дилемите огромни – действайте! Настъпил е удобен миг за величествен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат оня миг, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необикновените способи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко учудване, защото в работата си постигате това, което другите не биха могли да реализират. Денят е подобаващ и за нови запознанства. На представителите на противоположния пол ще извършите доста мощно усещане.
Риби
Днес Вашия обичан човек ще направи нещо толкоз ненадейно, че единствено ще можете да го гледате с големи учудени очи. Звездите доста желаят да имат вяра, че упоменатото нещо ще бъде за Вас извънредно прелестно, радостно и удовлетворяващо.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР