Ден за изненади, звездите имат планове за няколко зодии. Вижте

...
Ден за изненади, звездите имат планове за няколко зодии. Вижте
Коментари Харесай

Ден за изненади, звездите имат планове за няколко зодии

Ден за изненади, звездите имат проекти за няколко зодии. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Ще се наложи да преразгледате финансовите си проекти, защото сте надценили своите благоприятни условия. Това напълно не значи, че би трябвало изцяло да се откажете от покупки, само че би трябвало да се замислите дали си коства да си позволявате огромни и скъпи придобивки точно през днешния ден. С работата си се справяте леко и шефовете са изцяло удовлетворени от Вас. У околните Ви са се натрупали доста искания, тъй че следва да изслушате не малко неприятни забележки по собствен адрес. Постарайте се да реагирате сдържано. Ако отрицателните трендове са прекомерно доста, спорът ще е доста нескончаем.
Телец
Предстои Ви да изпитате себе си за надеждност. Неочаквана среща с някого ще Ви накара да преживеете прилив на страсти, който може да стане не безвреден за Вапето здраве. Едва ли си заслужава да си позволите да паднете в несвяст! Този приьом е добър единствено при положение, че сте сигурни, че на помощ ще се притече тъкмо този човек, вниманието на който толкоз желаете да ангажирате.
Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.
Рак
През идващите няколко дни могат да зародят разнообразни неприятности в работата с някои висшестоящи персони, само че, ще повярвате или не, те може и да не са отговорни. Просто прекомерно дълго сте били затрупани с работа, и през днешния ден виждате единствено отрицателната страна на всичко. Обмислете нещата и се пробвайте да си предвидите къса отмора. Не би било зле, за няколко дни да се отдалечите от хората, които Ви нервират.
Лъв
Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.
Дева
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
Везни
През този ден Вие дефинитивно и окончателно ще разберете, ще съществуват ли Вашите връзки с обичания човек, или няма да съществуват, а в случай че съществуват, дали не би трябвало да бъдат някак по други, разнообразни от сегашните. Само че още преди да започнете да реализирате взетото решение, не забравяйте да се посъветвате с Вашата половинка.
Скорпион
Не изключително преуспяващ е този ден, нито пък доста перспективен и плодотворен, само че пък ще бъде прелестен. Няма потребност да се затрупвате в работа, а умерено можете да се наслаждавате на ставащите събития, като дружно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои стремежи и фантазии. Ще се открият у Вас нови гении, само че не бързайте незабавно да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите виждат това. Само че реакцията им не е еднопосочна: едни се радват, а други несъмнено завиждат. В последна сметка най-малко ще си изясните нещата….
Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.
Козирог
Важното е, за нищо, но за нищо да не съжалявате през днешния ден. Всичко, което ще стане, просто е трябвало да се случи. То е вярно и закономерно както във Вашата персонална орис, по този начин и във Вашия тандем. Така че, спомнете си безконечното: „ което се прави, все е за положително ”, отпуснете се и плувайте по течението.
Водолей
За Вас това ще бъде един безпристрастен ден. Няма да сваляте звездите от небето, само че и няма да преживявате изключително затова, та по тази причина настроението Ви ще бъде положително. Неуспешни договаряния също няма да Ви разочароват кой-знае какъв брой, тъй като още в хода им ще си дадете сметка, че сътрудникът не заслужава доверие и е по-добре да нямате взимане-даване с него. Възможни са незначителни промени към положително в персоналната сфера. Наистина, за осъществяването на всички фантазии е още рано да се приказва, само че въпреки всичко ще съумеете да реализирате някои замисли. Вероятни са срещи с отдавнашни познати.
Риби
През деня може да се сблъскате с неприятности(например домашни), с глупавото въодушевление на колегата си, приятеля или спътника. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са Ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното. Повишената енергетика и увереността в личните сили, ще доведат до триумфи в професионалната активност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В сантименталните и фамилни връзки Ви чака триумф. За положително самочувствие проявете сдържаност и нерешителност, а не е зле и да следите за здравето си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР