Ден за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония. Този

...
Ден за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония. Този
Коментари Харесай

Телци, днес ще имате успех. Везни, сдържайте емоциите си

Ден за духовно филтриране и възобновяване на вътрешната естетика. Този ден може да е повратна точка по доста въпроси.

Овен – Не хабете силата си на вятъра като се впуснете в нещо, което не е доста ясно. Не поемайте опасности и бъдете внимателни, когато вземате решения в любовния си живот, тъй като може да сбъркате.

Телец – Днес евентуално ще имате триумф, тъй като вашата вътрешен глас ще насочва стъпките ви по верния път. Очакват ви спокойни моменти в прочувствен проект и ще усетите поддръжката на тези, които ви обичат.

Близнаци – Днес е сложен ден във връзка с физическото положение. Може да изпитате възприятие на отмалялост и нервност. Ден, в който е най-добре да се задоволите с това, което имате и да не се пробвате да постигнете освен това.



Рак – За мнозина ще са присъщи потиснатост, безплодни упования и несбъднати очаквания. Забравете за страховете и несигурността и самоуверено действайте, време е да съумеете. Днес вашата креативност ще бъде мощно подчертана и ще можете да изживеете прелестни мигове в любовта.

Лъв – Марс ще ви засилва и ще се деянията като доста усърдни и предприемчиви. Днес могат да зародят забавни професионални благоприятни условия. Ако изиграете картите си вярно, ще получите това, което сте желали отдавна.

Дева – Днес е ден за лансиране на вашия прагматизъм и креативна досетливост. Ще имате огромна самонадеяност в дейностите си, с помощта на вашата вътрешен глас. Старайте се да балансирате страстите си.

Везни – Не се преуморявате, защото това може да повлияе неподходящо на вашето положение. Опитайте се да сдържате страстите си през днешния ден и да не изливате негативите върху околните си. Точно в този момент любовта и вниманието, проявени от ваша страна, ще им харесат.

Скорпион – Възможно е да зародят трудности и неудобства през днешния ден и ще би трябвало да действате уверено и твърдо. Не се увличайте по непознати отзиви, които могат да ви объркат и следвайте повелите на сърцето си.

Стрелец – Днес би трябвало да избягвате нараснали физически натоварвания. Не се опитвайте да експериментирате, а разчитайте единствено на потвърдени способи. Хороскопът предлага да се занимавате единствено с тези неща, в които сте най-хубави.

Козирог – Основното нещо, с цел да бъде денят потребен, ще бъде да употребявате своята досетливост и метод да бъдете положителни в организирането на новите си проекти. Емоциите би трябвало се укротяват от самото начало.

Водолей – Днешният ден е прочувствено двузначен, ще се отрази въздействието на напрежението от предходния интервал и насъбраната отмалялост. Сега грижата и вниманието в връзките с родственици и близки хора са от изключително значение.

Риби – Астрологичната среда, която ви заобикаля през днешния ден, благоприятства проявата на въображение и креативност в разнообразни сфери на живота. В връзките с обичаните хора не се чакат затруднения, в противен случай, в дома ви ще царува доверие и естетика.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР