Ден след кралската сватба на британския принц Хари и актрисата

...
Ден след кралската сватба на британския принц Хари и актрисата
Коментари Харесай

Смешни и неочаквани моменти от кралската сватба

Ден след кралската женитба на английския принц Хари и актрисата Меган Маркъл в Уиндзор двете булчински рокли на младоженката и формалните обичаи в Англия към този момент не са толкоз забавни, колкото няколко непредвидени и смешни момента от събитието, запечатани в фотоси и видео, които се въртят в интернет. 

Едно от тях е неподправената реакция на детска наслада на едно от момчетата , специфични помощници на булката в сватбения ден. Това е един от близнаците Мълрони, които са деца на най-добрата приятелка на Меган, показват английски издания. " Точно по този начин, момче, и аз щях да съм по същия метод, в случай че присъствах на кралската женитба! ", майтапи се в коментар на физиономията на момчето консуматор на Twitter. 

Друг любопитен миг от сватбата е възклицанието " О, Боже мой! " на Меган Маркъл , до момента в който тя мина за секунди в каляската с принц Хари и вижда за момент някогашната си учителка по театрално изкуство Джиджи Перу. Маган Маркъл забеляза учителката си за секунда в тълпата от събрали се поздравяващи кралската двойка 100 000 души.  

Трогателният момент беше запечатан във видео, споделено в Twitter, от английския водещ на прогноза за времето Алекс Берсфорд. Г-жа Перу е кино звезда от 40-те години на предишния век, която след това става учител по драма. Видеото демонстрира, че тя се зарадва, че тогавашната й ученичка я разпозна в тълпата. 

“Oh my God ” screams Meghan as her old drama teacher Gigi Perreau manages to catch her eye in the crowd! Two seconds before I said do you think she’d recognise you! She was right! @[email protected]/6QMqLV1lp3

— Alex Beresford (@alexberesfordTV) May 19, 2018

Интересен миг, който също събра вниманието на мрежите, е  случката с коня . По време на процесията на кралската двойка в Уиндзор присъстващи видяха, че един белите жребци, съпътстващи каляската с яздещ го конник, несъмнено има лично мнение. Той не желаеше да следва чинно процесията и излизаше настрана. лато показа, че е капризен. За благополучие, ездачът му - жена в кралска униформа, съумя да го овладее, тъй че да не провокира произшествия. Но животното несъмнено сподели темперамент. То открадна част от вниманието. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР