Ден след като посрещнахме Новолунието в Риби в неделя, започнахме

...
Ден след като посрещнахме Новолунието в Риби в неделя, започнахме
Коментари Харесай

Астро прогноза за седмицата: не се раздавайте напразно и се пазете от конфликти

Ден откакто посрещнахме Новолунието в Риби в неделя, започнахме седмицата под въздействието на страстите и блясъка от Оскарите. Е, ние няма да пропуснем да ви разкрием какво да очаквате от идващите дни съгласно специфичната астро прогноза на Вихра в „ На кафе “.

От 25 март стартира коридорът на затъмненията, който ще продължи до 8 април, отбелязва тя. Този интервал няма да бъде подобаващ за пускане на нищо ново.

Нещо повече – на 2 април Меркурий ще стане назадничав до 15-и, което в допълнение може да ви обърка, в случай че планирате нови инициативи. Затова най-добре е да стартирате каквото би трябвало в интервала до 25 март.

Вчера Венера мина в знака на Рибите, където ще остане до 5 април. Това ще ускори още повече силата на този воден знак след Новолунието.

 астрология iStock

Венера в Риби ни прави изключително чувствителни, обичащи и обгрижващи. Внимавайте, тъй като Рибите се свързват със саможертвата и е допустимо да останете разочаровани, откакто сте се раздавали за близките, само че не сте получили същото в подмяна.

Периодът на престой на Венера в Риби е изключително удобен за всички хора на изкуството, показва Вихра.

Днес сме заредени с сила и предпочитание за деяние, по тази причина се възползвайте от това до следобеда, когато Луната ще бъде без курс.

В сряда може да се почувствате малко по-лениви и искащи да си угаждате, тъй като Луната ще бъде в ценителя на удоволствието Телец. Внимавайте обаче с храната, както и с покупките и харчовете, тъй като Луната прави един под напрежение аспект с Юпитер.

Ако сте пропуснали да прочетете специфичния седмичен хороскоп на Edna.bg, разберете какво ви чака съгласно зодията тук:
 Седмичен хороскоп за 11 - 17 март  Седмичен хороскоп за 11 - 17 март  Седмичен хороскоп за 11 - 17 март  Седмичен хороскоп за 11 - 17 март
Четвъртък носи известно напрежение поради съответствува на Луната с Уран. Бъдете по-нестандартни в решенията си. В следобедните часове пък Луната прави под напрежение аспект с Марс, което може да ви направи раздразнителни, както и е допустимо да попадате на хора, които ще ви под напрежение. Пазете се от конфликтни обстановки.

Съботата най-добре посветете на фамилията си, както и на близки, с които се виждате по-рядко.

В неделя следобяд очаквайте леко под напрежение аспект на Слънцето с Нептун, който ще продължи и при започване на идната седмица.

Бъдете изключително деликатни, тъй като силата на Слънцето и Нептун постоянно ни кара  да не виждаме нещата ясно и да станем жертва на личните си заблуди. Поставете ясно граници сред себе си и хората, изключително такива, които може да се опитат да навлязат в персоналното ви пространство.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР