Ден след като Мая Манолова откри кампанията на Изправи се

...
Ден след като Мая Манолова откри кампанията на Изправи се
Коментари Харесай

Татяна Дончева представи листата на Изправи се БГ! Ние идваме във Варна и обяви: Имаме най-опитните политици

Ден откакто Мая Манолова откри акцията на " Изправи се БГ! Ние идваме " във Варна, през днешния ден брифинг даде и другият мощен човек в придвижването - Татяна Дончева. Тя разгласи и листата за морската столица. В нея влизат специалисти от всевъзможни сфери - икономисти, представители на морския отрасъл, юристи, бизнесмени, мениджъри, учители, артисти, лекари, финансисти и други.

" Мутрите не са си отишли и не престават да ни преследват. Затова и слоганът ни на тези избори ще бъде " Мутри вън ". Съжаляваме, че отиваме за трети път на избори тази година, само че ние от " Изправи се БГ! Ние идваме " направихме всичко по силите си да убедим този, от който зависеше, да бъде основано държавно управление в предходния парламент. Освен предпочитание, трябват и благоприятни условия. Наред с новите лица, са нужни и политици с опит, които знаят какво вършат. Знаем, че Европейската комисия, приемайки Плана за възобновяване, ще изисква у нас да има политическа непоклатимост и държавно управление. Затова ние сме безапелационни, че в идващото Народно заседание би трябвало наложително да бъдат " Изправи се БГ! Ние идваме ", " Демократична България " и " Продължаваме промяната ", които са способни да сформират устойчиво държавно управление. ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да останат в изолираност, макар че те ще създадат всичко допустимо да задържат икономическите си лостове ", сподели Дончева пред гласоподаватели в концертната зала на Радио " Варна ".



Тя прикани хората да не имат вяра на социологическите организации, някои от които оставят придвижването под 4-те %. " Това са третите избори тази година. Още на първите такива ни отписваха, сякаш бяхме " на кантар ", а вкарахме 14 души в Народното събрание. Ние ще сме постоянно камъчето в обувката. Сигурно е, че по-нисък резултат няма да създадем. Не би трябвало да се не помни, че ние сме единствените, които имат толкоз опитни хора в политиката. На процедура в предишния парламент Има Такъв Народ обслужи статуквото. Нашата неточност бе, че не настоявахме за стремително основаване на комисиите ", добави досегашният зам.-председател на Народното събрание.

Дончева уточни и най-важните цели за Варна. Според нея, казусът с кораба " Вера Су " е посочил, че нямаме експерти, които да реагират съответно при спешни обстановки в морето. Няма и задоволително квалифицирани фрагменти, които излизат изпод. Друг акцент за морската столица ще бъде акция за здравното обслужване на популацията освен във Варна, а и в другите общини в района - Девня, Провадия и така нататък Дончева добави, че ще се работи и за туристическия отрасъл, за който подготовката за новия сезон се прави в този момент.



Тя сподели още, че машинното гласоподаване ще понижи доста манипулирането на вота. И напомни за оповестените от Мая Манолова през вчерашния ден 31 антикризисни ограничения на " Изправи се БГ! Мутри вън ", броя на които съответствува с номера на бюлетината им. " Първата от тях ще е да спрем износа на ток за чужбина до момента в който трае отоплителния сезон. Появата на сериозен енергиен проблем, цените на тока и газа, ни изправя пред условие да има умни и можеши хора в ръководството. Мая Манолова сложи преди месец въпроса за оставката на министъра на енергетиката и за взимане на незабавни ограничения за блокиране растежа на цените, което касае главно дребния и междинен бизнес. Трябва да се включим в поддръжката за това да се удължи живота на ТЕЦ-овете " Марица Изток. Полша към този момент разгласи, че там ще работят до 2050 година, тъй че не е почтено у нас да спрат до 1-2 години. Теменужка Петкова е направила пропуск, което показва какъв е потенциалът на ГЕРБ ", безапелационна бе Дончева.

Тя сподели, че не е за наложителна имунизация, само че прикани всички да се ваксинират както е направила тя, поставяйки си две дози на " Модерна " още през февруари и март.

Ето и цялостният лист на листата за Варна:

1. Татяна Дончева

2. Димитър Костадинов

3. Светлозар Златев

4. Деница Димитрова

5. Велико Великов

6. Стоян Ангелов

7. Силвия Димитрова

8. Павел Николов

9. Пламен Василев

10. Георги Лолов

11. Росен Георгиев

12. Юлия Малешкова

13. Добринка Иванова

14. Лъчезар Алексиев

15. Красимир Костов

16. Ана Проданова

17. Галина Грудева

18. Мария Драганова

19. Марияна Гешева

20. Мартина Едрова

21. Валентин Василев

22. Александър Стефанов

23. Мария Никова

24. Росина Петрова

25. Герман Германов

26. Искрен Радев

27. Росица Йорданова

28. Янислава Иванова

29. Георги Кирилов

30. Петър Радушев

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР