Ден преди началото на световното първенство по футбол в Русия,

...
Ден преди началото на световното първенство по футбол в Русия,
Коментари Харесай

"Марка:" Испания остава без треньор в Русия

Ден преди началото на международното състезание по футбол в Русия, Испания може да остане без селекционер. Хулен Лопетеги бе разгласен за нов треньор на " Реал " Мадрид, а съгласно " Марка " това ще докара до разтърсвания в Ла Роха.

Президентът на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес към този момент е в Краснодар, с цел да се заеме с казуса. Изданието твърди, че Рубиалес се усеща предаден от Лопетеги, който пое тима преди по-малко от две години. Именно президентът на испанския футбол бе най-големият покровител на 51-годишния експерт.
" Реал " Мадрид разгласи кой ще наследи Зидан Изненадващ избор на европейския клубен първенец
До момента Лопетеги е бил отпред на Ла Фурия в 20 мача, в които има 14 победи и 6 равенства. Договорът му е до 2020 година, а от " Реал " обявиха, че ще платят неустройката му.

" Сега не е времето да приказваме, само че ние ще вземем ограничения за положителното на тима. Ще действаме отговорно, въпреки да не ми е доста прелестно сега ", сподели Рубиалес при идването си в Русия.

Шефът на испанския футбол не пожела да отговори на въпроса дали Лопетеги ще води отбора по време на международното в Русия.

Очаква се през днешния ден Рубиалес да даде конференция в Краснодар.

Първият мач на Испания на Мондиал 2018 е в петък вечер против европейския първенец Португалия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР