Ден преди началото на работата на 46-ото Народно събрание парламентарните

...
Ден преди началото на работата на 46-ото Народно събрание парламентарните
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам

Ден преди началото на работата на 46-ото Народно заседание парламентарните групи организират съвещания в партийните си централи. Ръководствата им се срещнаха в понеделник, с цел да обсъдят механически въпроси към дневния ред и разпределението на местата в пленарната зала.

Днес парламентарните групи се събират, с цел да вземат своите решения. Единствено несъмнено е, че първото съвещание ще бъде намерено, както и през април, от Мика Зайкова.

„ Аз отново съм най-старото нещо и ще би трябвало да откривам. Нямам още готова тирада “, сподели тя за стратегия „ Хоризонт “ на БНР.

„ Много желая да има държавно управление, тъй като народът към този момент няма да чака, а работа ни чака доста. Да, изборите са демократична процедура, но народът май му омръзна към този момент да върви на избори... Да се надяваме на здравия разсъдък “, сподели още Зайкова, определена за народен представител от партия „ ИТН “.

Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР