Ден преди началото на 47-ия парламент не спират спекулациите, както

...
Ден преди началото на 47-ия парламент не спират спекулациите, както
Коментари Харесай

Ден преди началото на 47-ия парламент - продължават разгворите за новия кабинет

Ден преди началото на 47-ия парламент не стопират спекулациите, както за конструирането на новия кабинет, по този начин и за неговия състав. Появиха се информации и за възможна ротация за ръководител на Народното събрание. Ирина Цонева в този момент за това, по какъв начин се развиха събитията през днешния ден.

В 18:30 ч. в централата на " Демократична България " стартира съвещанието на парламентарната група. По-рано пък писмо, за което се твърди, че е изпратено от основния секретар до изпълнителния съвет, взриви медиите.
Според писмото се дава краен период до през днешния ден на обяд на членовете на ДСБ да решат дали ще вземат участие с министри в партията. Твърди се още, че към този момент е контрактуван съставът и структурата на бъдещото държавно управление както и това ръководителят на Народното събрание да се сменя на ротационен принцип всяка година, като първият ръководител да бъде Корнелия Нинова. По този метод всяка от четирите партии, участващи в бъдещото държавно управление, да имат собствен ръководител за една година, в случай че кабинетът има цялостен мандат.
В началото на съвещанието обаче в централата на " Демократична България ", както Христо Иванов, по този начин и негови сътрудници отхвърлиха да знаят за наличието на това писмо.

Вижте и още във включването на Ирина Цонева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР