Ден на кандидат-студента ще се състои в Медицинския университет в

...
Ден на кандидат-студента ще се състои в Медицинския университет в
Коментари Харесай

Ден на кандидат-студента ще се състои в Медицинския университет в Плевен

Ден на кандидат-студента ще се състои в Медицинския университет в Плевен на 28 февруари, оповестиха от висшето учебно заведение.

В рамките на новата кандидатстудентска акция под мотото "Успяваме дружно " висшето учебно заведение ще посрещне учениците от гимназиите в града и района, техните учители и родители.

Всички младежи, решили да се посветят на медицината, фармацията или друга здравна компетентност, ще имат опция да видят високотехнологичната база за образование и да се срещнат с изискванията за балообразуване. Графикът на конкурсните изпити ще бъде показан от ръководителите на комисии за оценка на конкурсните работи по биология и химия.

Студенти и преподаватели ще посрещнат гостите от 13.30 ч този четвъртък във фоайето на Телекомуникационния ендоскопски център.

Те ще могат да прегледат музея на минимално инвазивната хирургия и роботизираната система da Vinci, и да се срещнат със зам.-ректора по образователната активност, да видят 3D здравна маса за виртуални дисекции и 3D студио за образование. Учениците и техните родители ще имат опция да разговорят с най-изявени преподаватели и студенти. В 15.30 часа ще има викторина за кандидат-студенти с награди, а по-късно - срещи за съответни въпроси към членове на комисии за оценяване.

Традиционно към Медицинския университет в Плевен има огромен интерес от страна на българи и чужденци, по тази причина е значимо претендентите да са добре готови за конкурсните изпити, показаха от висшето учебно заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР