Демонстрацията на Меркел, Макрон и Мей на Моста на влюбените

...
Демонстрацията на Меркел, Макрон и Мей на Моста на влюбените
Коментари Харесай

А. Агов: Демонстрацията на ”Моста на влюбените” бе предназначена за САЩ

Демонстрацията на Меркел, Макрон и Мей на ”Моста на влюбените ” в София беше предопределена за Вашингтон. Ако Тръмп счита да ни цака непрестанно, няма по какъв начин да не покажем единение. Ние европейците желаеме да бъдем дружно и с Америка, само че Америка би трябвало да се съобрази с нас. Това сподели в предаването ”120 минути ” журналистът и някогашен народен представител Асен Агов.
" С държанието си Тръмп оказва помощ на Европа, оказва помощ да организира промените, от които има потребност Европейски Съюз. Ние имаме потребност от този тласък ", съобщи Агов.

" Ние европейците ще плащаме цената на това, което прави Тръмп, изключително с иранската нуклеарна договорка. С отдръпването на Съединени американски щати от договорката Тръмп оказва помощ на Путин, неразбираемо за какво – може би, с цел да му се отблагодари за изборната си победа ", уточни журналистът.

По думите му като европейци, българите сме получили самочувствие от Срещата на върха Европейски Съюз – Западни Балкани в София. " Декларацията няма кой знае какво значение, значима е картината от срещата - тя беше излъчена в столиците на всички балкански страни. Няма по какъв начин този дух да не се придвижи в съответни дейности ", сподели още Асен Агов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР