Демократична България“ отива в следващия парламент, за да реализира своята

...
Демократична България“ отива в следващия парламент, за да реализира своята
Коментари Харесай

Христо Иванов: Демократична България отива в следващия парламент с каузи, на 4 април излезте и гласувайте

„ Демократична България “ отива в идващия парламент, с цел да осъществя своята стратегия. Искаме мандат, тъй като имаме амбициозна стратегия, имаме екип, имаме и потенциал “, съобщи съпредседателят на обединяването Христо Иванов във видео, излъчено онлайн в обществените мрежи в последния ден от предизборната акция.
„ Демократична Българи “ има 12 основни целта, по които ще работи в бъдещото Народно заседание. След изборите ще се ориентираме дали това Народно заседание може да свърши някаква работа, дали може да се образуват болшинства. Разполагаме с съответни законодателни планове, които са подготвени да бъдат импортирани. Може да сте сигурни, че това са нашите цели. Няма да вършим взаимни отстъпки с тях и няма да вършим сделки “, увери Иванов.
 Христо Иванов зададе политическа алтернатива – за съвестта на депутатите като персони Христо Иванов зададе политическа алтернатива – за съвестта на депутатите като персони
Ще търсим съгласуемост във връзка с оповестените към този момент от нас цели и тогава ще приказваме за математическо болшинство. Влизането в уп...
Той изртъкна, че присъединяване във властта не е самоцел за групировката, която с дейностите си до момента е потвърдила, че умее да постанова дневен ред даже като извънпарламентарна мощ и в действителност досега е извънредно мощна съпротива.
„ Участието във властта за нас има смисъл дотолкоз, доклокото може да бъдат прокарани тези цели, за които желаеме Вашето доверие. Нашата цел е да осигурм откъсването на ГЕРБ и Движение за права и свободи от властта, тъй като те са носителите на корупционния вирус, който задушава българската държавност. Тези клиентели би трябвало да бъдат откъснати от държавните институции, с цел да може България да стартира сложното възобновление на своята държавност “, сподели Иванов.
„ Искам да ви прикани на 4 април да излезете да гласувате, да не стоите равнодушни към ориста на България “, моли съпредседателят на „ Демократична България “.
Той увери, че обединяването ще продължи да отстоява идеите си и ще води започнатите борби.
 Демократична България също се притеснява от безпорядък на изборите, само че по разнообразни аргументи от ГЕРБ (ВИДЕО) Демократична България също се притеснява от безпорядък на изборите, само че по разнообразни аргументи от ГЕРБ (ВИДЕО)
Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов упрекна Централната изборна комисия (ЦИК), че води „...
„ Няма да се откажем, няма да се продадем, ще продължим да действаме и там, където институциите работят против нас “ и прикани за преференциален избор за избрани претенденти от „ Демократична България “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР