Демократична България“ настоя Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ)

...
Демократична България“ настоя Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ)
Коментари Харесай

“Демократична България” настоя регионалното министерство да въведе ред на “Росенец”

„ Демократична България “ настоя Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) да си влезе във функционалностите за противозаконните постройки край летните сараи на Ахмед Доган в парка „ Росенец “, както и за обект край Топлоелектрическа централа „ Варна “.

Съпредседателят на обединяването Христо Иванов и претендентите за народни представители Надежда Йорданова и Ивайло Мирчев през днешния ден се срещнаха със служебния министър Виолета Комитова и ѝ връчиха персонално писма с настояванията. В две от тях се упорства страната посредством ДНСК да предприеме действителни дейности за обекти към резиденцията на Доган. Едното писмо е за яхтеното пристанище пред сараите, чийто пристан е дълъг 200 метра, само че по документи в кадастъра се води аграрен парцел.

„ Прокуратурата е направила инспекция, открито е, че няма строителни бумаги, че градежът не е приключен преди 1980 година Време е на ДНСК да се напомни, че би трябвало да работи експедитивно и да завърши процедурите по този обект ”, съобщи Надежда Йорданова, която е претендент за народен представител в 23 МИР в София.

В компетенциите на ДНСК попада и триетажна постройка и брегоукрепване, които също са противозаконни. “Настояхме ДНСК да обърне внимание на община Бургас и за останалите обекти – постройката на плажа, оранжериите, няколко противозаконни градежа, най-сетне да спрат да си намират оправдания и да приключат с процедурите и премахването на противозаконните градежи ”, добави тя.
 Ивайло Мирчев: Съединени американски щати не показват корумпирания Пеевски за въздействие, а с цел да предпазят демокрацията (ВИДЕО) * Ивайло Мирчев: Съединени американски щати не показват корумпирания Пеевски за въздействие, а с цел да предпазят демокрацията (ВИДЕО)*
Ще се борим да възстановяваме бизнеса и разпоредбите в страната, с цел да може той да се развива с някакви естествени темпове. В момента, в случай че ис...

Освен това би трябвало да се издаде акт за изключителна държавна благосъстоятелност за плажа “Росенец ”, където преди година акостираха Христо Иванов и Ивайло Мирчев. Той към този момент е нанесен в кадастралната карта точно като плаж след искане на “Демократична България ”.

Другата огромната тематика е кейовата стена на пристанището Топлоелектрическа централа “Езерец ”. “Христо Иванов и Ивайло Мирчев няколко пъти разясниха този въпрос, подаваха разнообразни сигнали до разнообразни органи. Има стена, която е обществена държавна благосъстоятелност и по никакъв метод не излиза наяве по какъв начин тъкмо частното пристанище я употребява ”, добави тя.

Ивайло Мирчев съобщи, че първият въпрос към министъра на районното развиване в новия парламент ще бъде за развиването по тези въпроси.

“Разчитахме доста господин Бойко Борисов да се качи на фадромата, откакто се откри, че всичко е нелегално, и да събори всичко. Борисов уверено изяснява по какъв начин няма нищо общо с Доган. Те са политически съперници, само че през целия интервал на ръководство не са създали нищо във връзка с “Росенец ” и се правеше всичко допустимо и от министерствата, и от прокуратурата този въпрос да бъде муден ”, съобщи Мирчев, който е лидер на листата в Бургас и претендент в 25 МИР в София.

“Демократична България ” ще упорства да бъде формирана комисия за изясняване на обстоятелствата към сараите и да бъде потърсена отговорност на най-високо равнище. Христо Иванов счита, че отношението към Доган дава кураж на българската мафия да погазва закона.
 5 ограничения на “Демократична България ”, които ще подобрят икономическата среда * 5 ограничения на “Демократична България ”, които ще подобрят икономическата среда*
Как да живеем по-добре? И задоволително ли е просто да имаме повече пари, с цел да се усещаме удовлетворени от живота? Както в доста други област...

“Този проблем не е е единственото безвластие в България, само че е знаков. Ако има в България политическо лице като Ахмед Доган, който може да бъде над закона, който може да си разрешава без съображение да има защита от НСО и тази защита може да се държи като персонални гавази, да мачка българския байрак, да не съблюдава никакви закони, това е знак към българската мафия, че беззаконието продължава. Че режимът на безусловно безвластие е в действие ”, съобщи Христо Иванов.

“Докато не покажем по какъв начин почетният ръководител на българското задкулисие е наведен в положение да съблюдава законите, българската мафия ще знае, че за нея има късмет да си прави каквото си желае. Това е извънредно значим знаков въпрос и н няма да спрем, до момента в който не го почистим ”, сподели той.



 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР