Демократична България искат постове, въпреки, че твърдят обратното. Това заяви

...
Демократична България искат постове, въпреки, че твърдят обратното. Това заяви
Коментари Харесай

Слави проговори. Разкри истината за отношенията с Христо Иванов

„ Демократична България ” желаят постове, макар, че настояват противоположното. Това съобщи Слави Трифонов във видео изявление, пуснато във фейсбук профила му. В него водачът на „ ИТН ” дава отговор на най-горещите въпроси.

Превръщаме Демократична България в по-важни в сравнение с са. Те имат своето наличие, за тях са дали своят вот избран брой хора. На тази база могат да вземат решения. Те или ще поддържат това държавно управление или не, съобщи Слави.

Мисля, че Христо Иванов си поставя по-голяма роля, в сравнение с има в действителност. А той има тъкмо такава роля, каквато му е отредил суверенът – определил му е да бъде четвърта политическа мощ. Не му е отредил да бъде първа и да взема решение кой какъв ще бъде. Ако желае да поддържа, в случай че желае – не. Но по-късно всеки ще си носи отговорността за дейностите си, безапелационен бе водачът на Има Такъв Народ.

Трифонов уточни още, че в последно време единственото, което чува, са рецензии, само че не и обстоятелства.

„ Те не желаеха да редят кабинет и внезапно Христо Иванов излезе, без диалог, без предизвестие и чете декларация от Народното събрание. И споделя – аз предлагам. Нали нямаше да предлагаш? Като какъв ги предлагаш? Някой желае ли от теб да предлагаш нещо? Какъв тъкмо стана, по кое време стана предлагач и по кое време реши, че ще предлагаш? Като четвърта политическа мощ? Излизаш отново на избори, печелиш ги и тогава предлагаш. Сега като какъв предлагаш?, продължи Трифонов.

Той разкри, че се е обадил на Христо Иванов. „ Обадих му се и  казах: „ Иванов, очевидно звъниш на различен телефон, тъй като в няколко изявленията казваш, че си ми звънял, а аз не подвигам. Явно звъниш на различен телефон, тъй като такова нещо на моя не виждам. Искам да създадем по този начин, че нещата да бъдат честни. Ако има нещо, желая да ми се обадиш, каквото има, да ми кажеш, с цел да може по естествен метод да го обсъдим ”. Той не ми се обади, когато потегли да чете тази декларация и да споделя в кабинета какво може и какво не може. Ако ми се беше обадил, може би щеше да има друга идея ”, описа политикът.

Според него сега " всички са против всички ", а от " ИТН " не са симпатични на никого. Защо това се е случило, Трифонов няма отговор.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР