Демократична България и новата формация на бившите служебни министри на

...
Демократична България и новата формация на бившите служебни министри на
Коментари Харесай

Кънев убеден, че ДБ плюс Петков&Василев ще е номер 1

„ Демократична България ” и новата групировка на някогашните служебни министри на стопанската система и на финансите Кирил Петков и Асен Василев могат да се преборят дружно за първото място. Тази увереност изрази евродепутатът от Демократична България Радан Кънев пред Нова телевизия. 

По думите му каквото и да стане, връзките би трябвало да бъдат партньорски. " Моето мнение остава непроменено – неверно ще бъде да се изпусне шансът за първото място ", разяснява Радан Кънев. 

Относно новата групировка на Кирил Петков и Асен Василев, Кънев акцентира, че ги вижда като съидейници. Той напомни, че партията ги е подкрепила като министри и им е дала отлична оценка за тяхната работа като служебни министри.  

„ Видимо е, че те имат поддръжката, самочувствието, а и опита на хора от бизнеса, които схващат цената на екипа, на дисциплината и на взаимната работа. Беше ясно, че те ще основат лична политическа мощ. След това е времето за диалози с „ Демократична България ” и новата групировка, с цел да се вземе решение кое е най-разумното – общо или настрана явяване на двете обединения на парламентарни избори ”, разяснява Радан Кънев. 

Той се надява, че на лидерско равнище ще се проведат задоволително задълбочени диалози, с цел да се реши дали тази опция е най-хубавата от позиция на публичния интерес. Според Кънев обаче коалиция сред Демократична България, новата групировка и ГЕРБ е невъзможна. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР