Демократична България (ДБ) ще настоява за еърполисинг и отърваване от

...
Демократична България (ДБ) ще настоява за еърполисинг и отърваване от
Коментари Харесай

Христо Иванов с шокиращо разкритие защо сме на страната на Путин

" Демократична България " (ДБ) ще упорства за еърполисинг и избавяне от съветските МиГ-ове. Нашият политически и боен естаблишмънт би трябвало да се съгласи към една решителна рационализация на българската войска с оръжия от НАТО и това би трябвало да се случи доста бързо ", съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред Дарик радио.

Според него желанието да се платят 300 милиона лв. за модернизацията на МиГ-овете също ни прави част от войната, само че на страната на Путин. Христо Иванов разгласи, че час по-скоро би трябвало да се постави завършек на фетишизирането на военната техника от руската ера.

" Ако даваме бронежилетки и каски на Украйна, това ни прави част от войната, а да даваме пари на Путин не ни прави, по този начин ли? Това е несериозно ", уточни Христо Иванов.

" Ние сме част от тази война, тъй като сме директно и директно заинтригувана страна. Ние граничим с тази война. Въпросът е да се защитим. Нашата най-хубава отбрана е в Украйна и в бързо прекосяване на режим " адекватност на нашите служби ", сподели той. Заяви, че Демократична България ще продължава да убеждава всички политически сили и обществото, че от насъщ първокачествен интерес е украинската страна да устои на експанзията.

" Нашият интерес е интернационалната система да се контролира от някакви правила, това е решаващата борба. Нашият интерес е Украйна да надделее, по тази причина би трябвало да сме подготвени да помогнем по всевъзможен метод, който можем ", добави той.

" Ако Украйна не устои, в случай че съветската експанзия се трансформира в дългогодишен факт, това ще е като спора в Босна, само че на десета степен. Това е част от задачите на Путин. Ако се случи, ще е колосален проблем за България ", разяснява той.

От това дали Украйна ще успее да удържи в тази война, фундаментално ще се трансформират изискванията за националната ни сигурност, съгласно Христо Иванов. Защото Путин се пробва да наложи правото на мощния, а страната ни в такава обстановка постоянно ще бъде от страната на слабия, показва той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР