Демократическият представител Барбара Лий не се отказа от призива си

...
Демократическият представител Барбара Лий не се отказа от призива си
Коментари Харесай

Кандидатът за демократ в Сената се придържа към поканата за минимална заплата от 50 долара, предполага, че 100 000 долара е справедлива „заплата за живот“ в Калифорния

Демократическият представител Барбара Лий не се отхвърли от апела си за минимална заплата от 50 $ когато беше притиснат за това на сцената на първичния спор в Сената на Калифорния във вторник вечерта.

" Конгресмен Лий, придържате се към минималната заплата от $50? ", беше запитан Лий на сцената на дебата след последния спор, в който тя да увеличи минималната заплата до $50, към $100 000 на година.

" Първо, би трябвало да разгледаме какво е належащо, с цел да живееш в Калифорния ", отговори Лий. „ Имаме голяма рецесия на достъпността. Разходите за живот са прекомерно високи. Първо, на федерално равнище, несъмнено, би трябвало да повишим минималната заплата. Не сме я повишавали от десетилетие. $7,25 до $17 през 2025 година, добре, страхотна първа стъпка. "

" Но в Калифорния, да вземем за пример, в този момент имаме $16 на час и повярвайте ми, всяко едно изследване, което сте видели, е написано за рецесията с достъпността в Калифорния, хора, работещи на 2-3 работни места, са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР