Демократчина България тепърва ще решават каква позиция ще заемат по

...
Демократчина България тепърва ще решават каква позиция ще заемат по
Коментари Харесай

Костадинов: Част от ПП може да се отцепи и да тръгне с ГЕРБ

" Демократчина България " занапред ще вземат решение каква позиция ще заемат по предлагането на ГЕРБ за сформиране на държавно управление, което мчера от " Продължаваме промяната " изрично отхвърлиха, съобщи Българска национална телевизия.

" Основно евроатлантическa полезност, към която може да се образува евроатлантическа коалиция, е върховенството на правото, самостоятелната правосъдна власт, битката с корупцията. За страдание ГЕРБ в нито една от тези съществени области и правила не са посочили ангажимент и не са посочили, че могат да работят с разбиране. Но за нас водещо е върховенството на правото, а освен етикетиране с такива термини като " евроатлантически " ", сподели Атанас Славов от " Демократична България ".

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов счита, че има опция една част от " Продължаваме промяната " да се отдели и да тръгне с ГЕРБ в името на евроатлантическите полезности.

" Сега те споделят, че няма да одобряват предлагането на ГЕРБ, само че в последния миг, може да насочат те, когато при тях пристигна втория мандат. В последна сметка това желае от тях американското посолство - да сформират евроатлантическо държавно управление, тъй че това е ясно евроатлантическото държавно управление - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Политическа партия дружно с Демократична България ", сподели Костадинов.

Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Български напредък " не разясниха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР