Деми Ловато призна, че нейно бивше гадже е отнело девствеността

...
Деми Ловато призна, че нейно бивше гадже е отнело девствеността
Коментари Харесай

Топ певица разтърсващо: Загубих девствеността си при изнасил...

Деми Ловато призна, че нейно бивше гадже е лишило девствеността й, като я е изнасилил - и че той в никакъв случай не е бил изправен пред последици, оповестява „ Пейдж Сикс “.

" Знам, че това, което ще кажа, ще шокира хората. Но когато бях тийнейджърка, изгубих девствеността си при обезчестяване ", споделя Ловато.

Изпълнителката на „ No Promises” си спомня, че като доста жертви, и тя също се е упреквала за нападението, до момента в който хипотетичният ѝ изнасилвач е траял живота си, като че ли нищо не се е случило. Това е станало по времето й като актриса и поп звезда на Disney Channel. Ловато се снима в известния филм на Дисни " Camp Rock ", сниман, когато е била на 15.

Откровенията звездата направи в новата си документална поредност в YouTube „ Да танцуваш с дявола “, чиято премиера е на 23 март.

Във кино лентата актрисата споделя и за прословутото предозиране с фентанил през 2018 година, което й е предизвикало мозъчно увреждане и частична слепота, и за продължаващите й борби с пристрастяването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР