Делят ни броени дни до старта на кулинарното риалити предаване

...
Делят ни броени дни до старта на кулинарното риалити предаване
Коментари Харесай

Кой застава рамо до рамо до Виктор Ангелов в новия Hell's Kitchen България

Делят ни броени дни до старта на кулинарното риалити предаване Hell " s Kitchen България, което стартира в понеделник, 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA.

Вече разбрахме, че предстоящият пети сезон е изцяло друг от предходните и в него ще има трети тим. Той се състои от звезди, които са свързани по някакъв метод с готвенето и кулинарията. Някои от тях могат доста добре да готвят, а други ще се научат в предаването и сигурно ще станат топ готвачи.

Освен това разбрахме, че отборите няма да са разграничени на мъжки и женски, а на по-опитни и по-неопитни участници. Тоест разделянето е по възрастова граница.
 Hell's Kitchen България, началник Виктор Ангелов и какво да чакаме от петия сезон на кулинарното предаване
Пети сезон на Hell`s Kitchen България е цялостен с изненади

С какво ще ни изненада този път началник Ангелов

Сега разбираме и кои ще бъдат су-шефовете на Виктор Ангелов - това са готвачите Никола Симеонов и Светлана Илиева - едни от участниците в Hell`s Kitchen България, които сега са кулинарните специалисти при Гала в " На кафе ". 

" Имам лек интервал на акомодация. Все още когато началник се кара на някой, имам възприятието че се кара на мен. Когато полети тиган залягам, макар че не е хвърлен в моята посока ", шеговито отбелязва Никола в своя Instagaram във връзка присъединяване им като су-шефове в новия сезон на " Кухнята на Ада ". 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР