Делян Пеевски се е кандидатирал за председател на ДПС. Дали

...
Делян Пеевски се е кандидатирал за председател на ДПС. Дали
Коментари Харесай

Делян Пеевски се кандидатира за лидер на ДПС

Делян Пеевски се е кандидатирал за ръководител на Движение за права и свободи. Дали ще бъде определен ще стане ясно на 24 февруари, когато ще се организира Национална конференция на партията. Именно тогава ще бъде определен новият водач на придвижването.

" Господин Доган има грип и си е у дома. Той е споделил това, което е решил, аз не мога да разясня. На 24 февруари ще е нашата национална конференция ", това заяви председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски след заседанието на Централния съвет на Движение за права и свободи. 

 

Централният съвет на Движение за права и свободи се събра през днешния ден на съвещание, с цел да насрочи датата на Националната конференция на партията, припомня " 24 часа ". На съвета пристигнаха членовете на необятното управление на партията. Сред тях са депутатите на Движение за права и свободи, досегашният кмет на Кърджали Хасан Азис, евродепутатът Илхан Кючюк, Сезгин Мехмед, Ахмед Ахмедов, който подаде оставка като зам.-председател на Централния съвет два дни след оставката на досегашния водач на придвижването Мустафа Карадайъ. 

Делян Пеевски откри самичък началото, след което съвещанието продължи при закрити врата. 

" Делян Пеевски е феномен в българската политика през последните 5-6 месеца, тъй като с неговата комбинативност, медиаторски умения и хиперактивност върна центъра на властта в Народното събрание. Превърна се в мечтан сътрудник ", това се споделя за Пеевски в словото си пред Централния съвет Ахмед Доган.

Оставката на Карадайъ Доган дефинира като " изненадваща ". Каза обаче, че той има забележителен принос за Движение за права и свободи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР