Делян Пеевски остава в Народното събрание. Пеевски беше втори в

...
Делян Пеевски остава в Народното събрание. Пеевски беше втори в
Коментари Харесай

Делян Пеевски остава в Народното събрание, отказва за ЕП

Делян Пеевски остава в Народното събрание. Пеевски беше втори в листата на Движение за права и свободи за европейските избори, той обаче разгласи, че се отхвърля от мястото си Европейския парламент. Това стана ясно в коридорите на Народното събрание преди началото на днешното съвещание.

Пеевски отхвърли да е имало обструкции от АЛДЕ към кандидатурата му за евродепутат. „ Такива обструкции не е имало. Тези обструкции са единствено в главата на олигарха Иво Прокопиев и на неговите чиновници Христо Иванов и Радан Кънев, персонални негови прислужници и медиите, които работят за Иво Прокопиев. АЛДЕ в никакъв случай не е имала обструкции нито на предишните избори, нито в този момент към моята кандидатура ”, сподели Пеевски.

„ Ако ЛАДЕ имаше обструкции, нямаше да ни е такава листата ”, сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Пеевски отхвърли с отхвърли си за мястото в Екологичен потенциал да е подвел гласоподавателите си. „ Хората не ги подвеждаме. Пращаме хубави младежи в Екологичен потенциал. Ние сме по тази причина. Затова толкоз години сме в Движение за права и свободи. Най-големият преференциален избор в листата е за Мустафа Карадайъ, по-късно за мен ”, сподели депутатът.

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски се записва в пленарна зала. Той не е участвал на съвещание на Народното събрание от началото на 44-тия парламент насам. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР