Делян Добрев пита последователите си интересен въпрос. Оказва се, че

...
Делян Добрев пита последователите си интересен въпрос. Оказва се, че
Коментари Харесай

Делян Добрев пита: Знаете ли защо от АКФ не виждат далавера в Чаталджа, но се занимават с апартамента на майка ми?

Делян Добрев пита почитателите си забавен въпрос. Оказва се, че АКФ се занимават с вилата на майка му от 60 квадратни метра в Брацигово.

Ето какво написа Добрев, оповестено от SafeNews без редакторска интервенция:

Знаете ли за какво от АКФ не виждат спекулация в постройка от близо 1000 квадрата в центъра на София на ул. „ Чаталджа “, а се занимават с вилата на майка ми от 60 квадратни метра във вилна зона в община Брацигово?

Отговорът е, тъй като Асен Василев назначи сестрата на Николай Стайков – публицист и създател на АКФ (Искра Стайкова) без конкурс в „ самостоятелната “ КЕВР по време на „ самостоятелния “ й ръководител Станислав Тодоров. Назначена е на доста хиляди левове заплата и е настанена гратис в държавно жилище.

Та, който назначава, той поръчва музиката. АКФ, толкоз ли ниско паднахте да се занимавате с междусъседски спор за 60 квадрата вила? Или просто станахте една поръчкова организация?

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Скандалът „ Чаталджа„

На 10 януари bird.bg разгласява следствие. От него стана ясно, че някогашна компания на финансовия министър Асен Василев е с блокирани сметки поради иск на американски жител за 5 милиона лв.. Тя въпреки всичко е съумяла да избави имуществото си с преференциална договорка.

Купувач по договорката се оказва компанията на Станислава Арнаудова, по-известна с прякора си „ Кралицата на винетките “ – медиатор, прибиращ 7% от всяка винетка. На 7 септември 2023 година “СТВ Консълтинг ”, някогашната компания на Асен Василев, продава дворното място и 5 парцела в постройка на ул. „ Чаталджа “ 3 в София. Цената им е близо 3 млн. лева Три месеца по-късно банкрутира.

Въпросната постройка на ул. “Чаталджа “ служи за постоянно място за срещи на Политическа партия

Арнаудова е сключила договорка и с някогашния министър на нововъведенията Даниел Лорер. Оказва се, че той също има парцели в тази постройка на ул. “Чаталджа ” 3. Лорер ги продава с голяма облага в същия ден като “СТВ Холдингс ”, само че на Арнаудова в персонално качество.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР