Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково.

...
Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково.
Коментари Харесай

Петьо Блъсков: Политиците ни се занимават с доноси и с клюки

Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила е изразил с волята си с подаването на оставка, останалите тълкования са в областта на махленската гюрюлтия. Той ясно сподели, че си подава оставката, а внезапно в Народното събрание се подвигна огромен звук. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 журналистът Петьо Блъсков.

Мъдри хора са споделили, че да тръгнеш против волята на един човек е безусловно сталинистки прийом. За мен това беше груба неточност, с която в ГЕРБ се демонстрираха слаби характери.

Това, което се случи около Делян Добрев не е политически живот, а махленска препирня. Политиците ни се занимават с доноси и с злословия, което назовават политически кавги. В политиката би трябвало да има цели и смислени цели - разбирам да си издерат очите за образованието да вземем за пример, съобщи Блъсков. А и този скандал лиши вниманието от историческото събиране на четирима балкански държавници във Варна, добави той.

Според социолога Кольо Колев, в случай че оставката на Делян Добрев беше призната, нямаше да се стигне до ерес в ГЕРБ, по-скоро след отхвърлянето на оставката е налице такава заплаха. В тази обстановка няма неусетен ход, съобщи Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР