Делото за смъртта на журналиста Милен Цветков е на финалната

...
Делото за смъртта на журналиста Милен Цветков е на финалната
Коментари Харесай

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков: Светът ми свърши, когато разбрах, че е загинал

Делото за гибелта на журналиста Милен Цветков е на финалната права. В петък обвиненият Кристиан Николов даде пояснения пред съда.
Младият мъж твърди, че тъкмо преди удара му причерняло и се почувствал зле. След злополуката бил в потрес.

Николов твърди, че се е опитал да окаже първа помощ на Цветков. Журналистът нямал забележими пострадвания. Той умря малко по-късно от тежки вътрешни увреждания.

Николов схванал за гибелта му на идващия ден. По това време той към този момент бе задържан.

" Един служител на реда ми заяви, че потърпевшият е Милен Цветков и е умрял. Почувствах, че светът ми свърши ", сподели Николов.

След злополуката той чул за себе си всевъзможни избрания. Твърди, че изпаднал в психическа дупка.

" Чух че съм наркоман, отпадък, мамино синче. Влязох в психическа дупка. По през целия ден лежах увит и нямах предпочитание да върша нищо. Имах възприятието, че съм в пъкъла ", сподели подсъдимият.

Той е обвинен за причиняване на злополуката с възможен предумисъл. Младият мъж може да получи и пожизнен затвор, в случай че бъде приет за отговорен.
Според прокурорите той не е направил никакъв опит да спре и е блъснал с близо 100 км. колата на Цветков, който по това време чакаше на червен светофар. След удара в кръвта на Николов бяха открити три типа опиати.

Обвиняемият отхвърля да ги е взимал и твърди, че предната към този момент на рождения ден на приятелката си изпил шот, който имал чудноват усет. Той допусна, че някой си е направил неприятна смешка с него, която имала съдбовен край.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР