Делото за шпионаж срещу лидера на партия Възраждане на отечеството“

...
Делото за шпионаж срещу лидера на партия Възраждане на отечеството“
Коментари Харесай

Делото за шпионаж срещу Николай Малинов започва на 26 октомври

Делото за шпионаж против водача на партия „ Възраждане на отечеството “ стартира на 26 октомври, предава БНР.

В разпоредително съвещание през днешния ден не е разкрил процесуални спънки за предоставяне ход всъщност на правосъдния развой, оповестиха от прокуратурата.
 Николай Малинов: Имат единствено голи обвинявания против мен, нито един факт Николай Малинов: Имат единствено голи обвинявания против мен, нито един факт
" Щом ще играем на карти, добре. Ще забележим на какво ще заложат. Всичко, което имат, са едни голи обвинявания, без нито един факт. Аз в никакъв случай...

Малинов е обвиняем за закононарушение срещу републиката. Той е упрекнат, че се е сложил в услуга на непозната организация, с цел да ѝ служи като разузнавач за да издава информация, представляваща държавна загадка.

От спецпрокуратурата напомнят, че в хода на следствието са били разпитани голям брой очевидци и са били направени две компютърно-технически експертизи.

Направени са били графологична експертиза на събраните доказателства и разбор на справките и документите, относими към предмета на доказване.

Пред правосъдното делото Николай Малинов, който е повдигнат от партията си за претендент - президент, сподели пред БНР, че без значение какво ще е решението на съда, ще продължи да се занимава с русофилска активност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР