Делото в Спецсъда срещу Димитър Желязков - Очите и още

...
Делото в Спецсъда срещу Димитър Желязков - Очите и още
Коментари Харесай

Обявиха за издирване свидетел по делото срещу Митьо Очите

 Делото в Спецсъда против Димитър Желязков - Очите и още 12 души не съумя да стартира и бе отсрочено, защото един от подсъдимите - Юмер Мехмед, е в неопределеност, стана ясно на съвещанието през днешния ден. Съдът конфискува паричната гаранция от 1000 лева на Мехмед и го разгласи за търсене. Делото ще продължи на 14 юни, оповестява Нова телевизия.

Магистратите отхвърлиха да трансформират мярката на Желязков и да го освободят от ареста, защото има заплаха да се укрие, да извърши други закононарушения и да повлияе на очевидци.

Прокурорите по делото Евгения Станкова, Емил Галипонов и Калин Близнаков отхвърлиха да потвърдят дали ги охранява цивилна въоръжена защита. Близнаков не разяснява дали се усеща застрашен, тъй като това било класифицирана информация. Те означиха, че всички каузи, по които работят, са с огромен публичен интерес.

Адвокат Иво Найденов съобщи, че се прави опит да се внуши, че клиентите му насочат закани против представителите на държавното обвиняване. Според бранителят такива нямало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР