Делото срещу тримата обвиняеми за склоняване към проституция и предоставяне

...
Делото срещу тримата обвиняеми за склоняване към проституция и предоставяне
Коментари Харесай

Трета година делото за проституция в клуб „Силикон” не може да стартира, съдът откри грешки в обвинението

Делото против тримата обвинени за склоняване към проституция и даване на помещение за блудствени дейности в пловдивския клуб „ Силикон ” се провали за следващ път. Старт на процеса в Районен съд-Пловдив още веднъж не беше даден, като повода са позволени неточности в обвинителния акт. Според съда, от обвиняването са допуснати пропуски и би трябвало да бъдат изчистени неясноти, по кое време тъкмо са осъществени инкриминираните действия. Това е втори следващ път в който делото се отсрочва и се връща за корекция на прокуратурата по същата причина.
Прочетете още
Решението може да бъде обжалвано в 3-дневен период пред Пловдивския областен съд.

Обвиняеми в процеса са притежателят на еротичния бар Димитър Донов, шефът на заведението Николай Димитров и Алит Алит от Варна, за който се твърди, че е правил сводническа активност.

Припомняме, че тримата бяха задържани при зрелищна акция в края на февруари 2020 година. Тогава униформените нахлуха в обекта измежду " развълнуван " ваучър. Гостите и личния състав на бара бяха натръшкани на земята. Самият Донов е безапелационен, че обвиняванията са скалъпени, а интервенцията е поръчка на съперници в бизнеса.

Според данни от дознанието в заведението се е развивал сполучлив бизнес с платена обич. Твърди се още, че пространства от заведението са били предоставяни за отдаване на сексуслуги против възнаграждение. Работното обвиняване включва и набиране на дами за разврат. 

Според обвинителния акт, тримата мъже са склонявали 7 дами, да бъдат употребявани за развратни дейности, като притежателят и шефът са дали три броя обособени стаи, част от заведението, за полови сношения и блудствени дейности.

Припомняме, че на скоро шефът на различен прочут сексуален клуб под тепетата - " Бътерфлай " беше задържан и също се изправи пред съда. 32-годишният Аксел Стоичков подписа съглашение с прокуратурата, призна виновността си и се измъкна единствено с условна присъда и санкция. Той получи единствено 3 години наказване, което е отсрочено във времето с изпитател период от 5 години. Глобата която съдът отреди да заплати е в размер на 10 000 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР