Делото срещу Иванка Ройдова от село Браниполе, известна като Кървавата

...
Делото срещу Иванка Ройдова от село Браниполе, известна като Кървавата
Коментари Харесай

Подновиха делото за Кървавата Ваня

Делото против Иванка Ройдова от село Браниполе, известна като Кървавата Ваня, потегли отначало в пловдивския апелативен съд, откакто беше върнато за ново разглеждане от Върховен касационен съд. Днешното съвещание беше отсрочено, защото новата защитничка на Ройдова - Галя Гълъбова, била в чужбина и нямала опция да участва на делото.

Срещу Ройдова са повдигнати обвинявания за това, че е подбуждала и склонявала мъжг, оказал се служител на реда под прикритие, съзнателно да умъртви брат ѝ Стойчо Ройдов, сина му Георги, дъщерята Гергана Калестрова и брачна половинка й Мариян. Според информация на прокуратурата закононарушенията са осъществени с користна цел - премахвайки брат си и неговите наследници, тя да получи наследството на умрелия си татко си Георги Ройдов, който живял и работил в Съединени американски щати.

Към момента със средствата на бащата, който умира през 2014 година, се разпорежда гувернантка Недялка Бързакова. Според подсъдимата, тя е изпратила огромна част от парите на брата Стойчо Ройдов, макар че и Иванка и другата сестра Анна са законни наследници.

Съдебната сага продължава на 27 юни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР