Делото Иванчева е имитация на съдебен процес, а специализираните съд

...
Делото Иванчева е имитация на съдебен процес, а специализираните съд
Коментари Харесай

Адвокат Николай Хаджигенов: Делото „Иванчева“ е имитация на съдебен процес

Делото ”Иванчева ” е реплика на правосъден развой, а профилираните съд и прокуратура са самобитен арбитражен съд, който би трябвало да направи нещо непременно. Това сподели юрист Николай Хаджигенов, който неотдавна пое отбраната на някогашната кметица на ”Младост ”.
Припомняме, че тя към този момент е наказана на първа инстанция на 20 години затвор, а заместничката й Биляна Петрова на 15 години.

" Това задържане не е задържане в нито един смисъл на думата - юридически, процесуален, легален и така нататък Това е една голяма скотщина. Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) беше най-дейният участник, макар че, както се откри в границите на процеса, вземат участие нелегално в цялото това нещо. От както породи като план, аз настоявам от самото начало обществено, че това е новата Държавна сигурност ", разяснява юрист Хаджигенов.

" Аз не споделям, че Иванчева е доста хубава или е била доста способена като кмет. Но Иванчева направи нещо, което никой различен не направи - тя разчупи калъпа. От един митинг за една градинка против корупцията в " Младост ", тя стана областен кмет на " Младост " ", сподели още той.

" Това не е елементарен развой и по тази причина стигна на всички места. Защото този развой демонстрира до каква степен освен е корумпирана цялата правосъдна система, а какъв брой е недъгава. Делото " Иванчева " извади цялата тази нечистотия от горната страна над водата и съумяха да видят, даже хора, които са надалеч от правото, че това няма нищо общо с правото и законността ", съобщи юристът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР