Делегация от депутати от Народното събрание на Република България (партия

...
Делегация от депутати от Народното събрание на Република България (партия
Коментари Харесай

БГ депутати посетиха Дипломатическата академия в Русия

Делегация от депутати от Народното събрание на Република България (партия Възраждане) посети Дипломатическата академия. Делегацията е в Русия по покана на партия " Единна Русия ", заяви dipacademy.ru.

Заместник-ректорът по научната работа О.Г.Карпович описа в детайли за историята на Академията, нейната конструкция, научната и просветителната активност и редица други области на работа.

Депутатите поздравиха колектива на Академията с 90-годишнината от основаването й и пожелаха нови триумфи и нови достижения.

Ръководителят на Центъра на Института по настоящи интернационалните проблеми В. Б. Козюлин описа в детайли за хода на плановете " Лаборатория за разбори ", " Курс на младия влъхва ", " Политика на историческата памет " и редица други.

В края на срещата О.Г.Карпович съобщи на членовете на българската делегация новата Концепция за външната политика на Руската федерация, а също по този начин предложи да се приготвят изявления за списанията " Дипломатическа работа и процедура " и " Бюлетин на интернационалните учени ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР